De Staffordschool Pernis

10-11 agility Swatt.

Ja het is alweer enige tijd geleden dat ik iets vertelde over onze belevenissen.
Nou vandaag is er genoeg te lullen. Ik ga niet zeggen dat ik vroeg op was en laat thuis was (20.00uur), nee wij( Hanny Emily Erik en ik met support van Syl en dochter Kehly) hadden het prima naar ons zin.
We waren in Hoogerheide met 5 Staffies blijf lezen dan zie je wie dat waren. Wij Emily en ik mochten voor het eerst starten in de 2e graad en ja dat is toch ff iets anders maar dan gaat Emily met haar koninginnetje Gwenny gewoon naar huis met een Utje. Het leuke is dat je iedereen vooruit ziet gaan niet alleen Gwenny maar ook Hanny met Dyno die pas 8 maanden bezig zijn en daar een paar rondjes laten zien poeh klasse. Dan hebben we onze Erik die gewoon ff laat zien dat Chester en hij zelf ondanks een paar kleine slordigheidjes een prima dag hadden. Ja dan is er Vinny(mag ik niet zeggen van mevr.Meertens want hij heet Vin)die gewoon een van de betere is maar!!!! Vinny is Vinny
��heeft altijd een verrassing in petto positief maar soms ook negatief.��Tot slot even over mijn vriendinnetje Nov(sorry Em)ik was heel blij dat ze het weer naar haar zin had (koste me wel een zak gedroogde long snoepjes��)maar hebben het samen prima gedaan of steek ik nou een veer in mijn achterste����.

Doei