De Staffordschool Pernis

 

Mijn naam is Hanny Bouter. Sinds wij onze eerste Staffordshire Bull Terrier kochten (in 1989), ben ik aktief in de hondensport. Ik heb inmiddels heel veel gedaan met onze Staffords. FCI Obedience en Engelse Obedience, Agility, Fly-ball, Doggy dance. Ik vind het fantastich om met de Bull rassen te werken. Ik heb veel opleidingen en vooral ook heel veel cursussen gedaan, zowel in de gehoorzaamheid als in de agility.

Ik geef op dit moment les aan de recreanten en aan de FCI Obedience. Het is een uitdaging voor mij om elke hond aan “het werk” te krijgen. Ik heb al mijn honden via verschillende methodes getraind, dus heb veel kennis van verschillende methodes hoe je een hond kunt trainen. Ik ben een groot voorstander van creatief lesgeven. Dit betekent dat ik elke week iets anders probeer neer te zetten. Alhoewel de oefeningen, vooral bij de FCI obedience, vaak hetzelfde zijn, probeer ik ze in een andere setting neer te zetten. Op deze manier blijft het leuk voor hond en baas. Want dat is voor mij het allerbelangrijkste. De honden moeten plezier hebben in het trainen, want dan heb je al trainer ook plezier.

Hanny

 

 

Mijn naam is Patrick Wiese. Ik heb al vanaf mijn jeugd honden, maar vanaf 2015 hebben wij onze eerste Staffordshire Bullteriër. Ik ben met hem agility gaan doen, dit vonden wij zo leuk(hond en ik) dat we wedstrijden zijn gaan doen. Tegenwoordig zijn wij regelmatig te vinden op de wedstrijden. Sinds 1 jaar geef ik op de Staffordschool training op alle niveau's. Je zal zien dat de honden dit spelletje geweldig vinden. Plezier staat immers voorop.

Patrick

 

 

Hallo ik ben Teun van Dam en al heel lang hondenliefhebber. In 1997 kwam bij ons de eerste Stafford in huis en sinds die tijd echt gek op dit ras. Ik ben sinds de oprichting lid van Staffordschool Pernis. Met veel plezier geef ik zondag's training agility en vind het leuk als ik zie dat honden en cursisten het leuk vinden en beter worden.

Teun