De Staffordschool Pernis

2 februari

Vandaag agility wedstrijd bij S.W.A.T. In Hoogerheide gehad met Dyno, Chester en Vin in graad 1 en Gwen en Nova in graad twee. Voor Vin, Dyno en Chester was het eerste rondje een rondje om even in te komen zeg maar. Ze waren een beetje slordig en hadden dus ook alle drie een disk. Het tweede rondje ging al een stuk beter, hier en daar bij Dyno en Chester wat foutjes, dus helaas beide een disk. Maar Emily en Vin liepen een waanzinnig mooi rondje.  Ze werden hiermee eerste met een utje. Dit utje was het laatste puntje wat zo nodig hadden en gaan hiermee door naar Graad 2. Het laatste rondje ging bij alle drie goed, maar ondanks dat hadden Dyno en Chester een diskwalificatie. Vin liep een super mooi rondje. Helaas 1 foutje, maar toch een mooie derde plaats.
In de twee stonden moeilijke parcoursen. Gwen was het eerste rondje een beetje stout, dus helaas een disk. Nova ging als een speer en daar moest Teun even aan wennen. Hij lette even niet op en dat was een disk voor hem. Het tweede parcours ging al een stuk beter, maar was pittig parcours. Gwen luisterde al een stuk beter, maar nam een hindernis verkeerd, dus helaas een disk. Teun en Nova kwamen wel mooi rond. Helaas 1 foutje, maar toch nog zesde. Bij de jumping gingen ze beiden goed. Daar hebben ze lekker gelopen, maar wel bij beide een foutje wat hun een disk opleverde. Op naar de volgende keer.

 

3 februari

Vandaag bestond ons agility team uit Karina en Pip en Patrick met Leo. Het eerste rondje voor Karina en Pip ging best goed. Ze bleef goed zitten, Ze liep als een speer, maar nam een hindernis extra. Leo ging super goed, nam de raakvlakken goed. Hij eindigde op een mooie derde plek. Het tweede rondje had Pip erg veel zin en startte zonder commando. Dus die heeft Karina even terug gezet en opnieuw gestart. Dat levert een diskwalificatie op, maar ze mag nu eenmaal niet starten zonder een commando te krijgen. Verder liep ze een super mooi rondje. Leo ging ook heel erg goed, maar nam helaas de verkeerde tunnelingang. Dus dat was ook een disk, maar heeft het rondje mooi afgemaakt. Met de jumping hebben zowel Pip en Leo echt heel erg goed. Voor Pip helaas een weigering en een latje, maar toch een mooie vijfde plaats. Leo ging helemaal foutloos en liep een pracht rondje behaalde een mooie derde plaats. Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten.