De Staffordschool Pernis

 Puppy les bij de Staffordschool. 


Puppy's vanaf 8 weken zijn welkom en kunnen wekelijks instromen. De lessen zijn vooral gericht op socialisatie en dus perfect voor pups van 8 tot 12 weken. De puppy's zullen in aanraking komen met een hoop nieuwe ondergronden, objecten, situaties. En er wordt informatie gegeven over wat te doen als de pup angstig is, wat is een beloning voor jouw pup en alle andere vragen die naar boven komen met een pup in huis. Bijvoorbeeld zindelijkheid, bijten, opspringen. 
Na de 4 weken kun je doorstromen naar de basis cursus. 
De lessen zijn op zondag ochtend van 9 tot 9:30 uur. 

Basis les de Staffordschool 
Dit is het vervolg op de puppy les en hier leren je hond en jij de skills die nodig zijn om succesvol samen te leven. Zoals onder andere wandelen zonder te trekken, zit en blijf, hier komen en rustig een deur door gaan. En we maken een begin met oefeningen die handig zijn voor diverse hondensporten, zoals om een pion, target touch etc. 
De lessen zijn op zondag ochtend van 9:45 tot 10:30 uur.


Basis + les de Staffordschool 
Als je na de basis les de smaak te pakken hebt en lekker door wilt trainen en misschien wel wil beginnen met een hondensport als Behendigheid (agility), Obedience of Hoopers dan is die Basis+ les iets voor jullie. Hier gaan we door op reeds geleerde oefeningen, maar deze worden steeds moeilijker. Daarnaast leren jullie een aantal basis oefeningen die gebruikt worden in diverse hondensporten. Onder andere Om en Round (de andere kant op) om een pion of ton. Aanleren van de tunnel, hindernissen, vooruitsturen door Hoopers, naar vak sturen, etc. Ook gaan we kijken naar hoe te belonen, dus spel vs voedsel. Waar te belonen, bv de hond achter uit naar een beloning sturen. En de timing van de beloning.
De lessen zijn op zondag ochtend van 10:45 tot 11:30 uur.